Svømmehallen by morning.

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Er endel i svømmehallen for tiden, sånn ca annenhver dag bare. Nå er jeg riktignok bare å se der mellom syv og halv ni om morgenen. Derfor kan jeg ikke uttale meg om småbarnsfamilier og pubertale smågutter (iallefall ikke i svømmehallsammenheng, dog tror jeg at jeg kan klare meg helt fint uten).

Svømmehallen på hamar er ganske stor. Vi har masse plass til at mange kan svømme uten at vi ender opp i "kø-svømming", som jeg forresten liker mindre enn pubertale smågutter. Så vet dere det! Noen ganger er det derimot slik at vi ikke kan svømme i en bane hver, og to eller tre på en bane går helt greit om man svømmer like fort eller på samme måte. Når vi svømmer i felt holder alle til høyre, slik at det er plass til å svømme i begge retninger. Har opptil flere ganger havnet i et felt der personen foran meg såvidt plasker seg fremover, mens personen bak meg selvfølgelig svømmer på ryggen og meier ned alt og alle på sin ferd, disse to er omtrent 70-80 år gamle. I tilleg kommer det en mann i 40 årene som SKAL svømme i MIDTEN av feltet, slik at ingen får plass. Kan trygt si jeg har fått slag i skallen, over ryggtavla og på beina. Men for all del, trivelig det!

Når jeg endelig står opp av bassenget er jeg som regel en av de siste, slik at hele det dusjerommet er tomt. Plasserer meg selv omtrent midt på, fordi jeg har en yndlingsdusj (ja, jeg er SÅ rar at jeg har en yndlingsdusj i svømmehallen).Uansett, det er masse plass både på min høyre og min venstre side. Når det kommer en eller to damer til stiller de seg ALLTID på hver side av meg, slik at jeg såvidt kan røre armene uten å komme borti en kroppsdel som ikke tilhører meg selv. På dette tidspunktet forlater jeg dusjen, ren eller ei. Dusjer heller hjemme.. Er sikkert bare jeg som er rar, men jeg syns det er utrolig ubehagelig å ikke kunne få dusje "i fred".


Eneste grunnen til å orke småbarnsfamilier i svømmehallen er om jeg har en slik en selv, da er tålelig.

//lindesnesregionen.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits