Middagstips - Restepai!

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Bildene suger, og jeg glemte å ta bilde av ferdig resultat fordi jeg var så sulten at jeg så dobbelt! Deigen er ganske mettende, så dette klarer jeg meg på i hele neste uke, det er helt seriøst faktisk! Uansett ble det ganske godt, og man trenger ikke bruke rester til denne paien. Har brukt både orientalsk gryte og kylling i biter + kyllingsaus + litt grønnsaker, og begge deler smakte like godt som dette. Kun fantasien som setter grenser.

Kjør 5 egg, en halv dl olje og et beger cottage cheese glatt i blenderen.

8 SS glutenmel, 4 SS soyamel, 4 ts fiberhusk, 2 ts bakepulver og 3 ts johannesbrødkjernemel blandes i egen bolle.

Hell blandingen fra blenderen over i det tørre og rør det godt sammen. La det svelle i 20 minutter mens du setter ovnen på 150 grader og smører en form.

Fordel deigen i den smurte formen. Den er ganske seig, så et tips her er å dyppe fingrene i vann for å fordele det lettere.


Varm opp litt rester, i mitt tilfelle chili con carne med for mye chili som jeg har spedd i med litt vann.

Masse ost på toppen og sett inn nederst i ovnen til osten er gylden og "brødet! virker stekt. Enjoy!

Én kommentar

Kari

31.okt.2010 kl.14:31

SV: Ehehe, no shit!

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits