sykogsvakogdårligbak

Denne infulensaen vil liksom ikke helt slippe taket. Er på dag tre med så sterk hodepine at jeg ikke orker stort, kvalme, svimmelhet og masse snørring. Er ganske digg (-: I tillegg er synet ganske morsomt, ser stort sett ganske tåkete for tiden noe som passer kjempebra i og med at jeg har synstest i dag. Hurra for det. Forhåpentligvis bedrer det seg utover dagen. Skulle fått penger fra NAV rundt disse tider også, og hadde fått hele tredve kroner denne mnd. Hvordan de har tenkt at jeg skal klare meg på tredve kroner er jeg neimen ikke sikker på.. Men må nok ringe og høre litt. Tredve kroner er jo ingenting, da må jeg jo velge mellom en pakke knekkebrød og en smøreost på butikken liksom. Makes no sence!

Før synstesten hadde jeg ment meg opp i en barnehage like ved for å høre om de trenger ringevikarer eller noe. Greit med litt ekstra cash innimellom (-:


Today i feel like this. Vet ikke hvorfor jeg fikk så tjukke armer i grunn..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits