I bolleland selger de bolleposer á 100.

I natt ja! Planen var å legge seg tidlig slik at jeg skulle få hele lørdagen til å rydde og vaske, noe som virkelig trengtes i og med at jeg har prioritert å være alle andre steder enn hjemme i det siste.  I tolv tiden fikk jeg beskjed om at jeg måtte gjøre meg klar. Camilla&Stian skulle nemlig komme og hente meg så snart som mulig. Undertegnede hadde jo ikke stort mye bedre ting å bedrive tiden med, så jeg tok på meg en ulljakke og et par uggs før jeg gikk ut i den utrolig kalde høstnatten. Turens destinasjon var av alle ting Espa, Camilla hadde nemlig lyst på boller, og ikke hvilke som helst boller. Hun skulle ha ESPABOLLER. Å dra til Espa ens ærend for å kjøpe boller er ikke noe jeg gjør særlig ofte, iallefall ikke midt på natten! (Er A-Menneske til tusen vet dere og sover mellom 22/23 - 08/09)

Det endte opp med å bli en særs morsom tur! Det at Stian ikke visste hvor vi skulle gjorde det jo bare enda bedre, jeg lo til jeg fikk vondt i magen og smilekramper. Hvilket jeg trengte på akkurat det tidspunktet. Så da vet jeg det til neste gang jeg er trist, alt man trenger er Camilla, Stian og en bolletur til Espa!


Bare fordi han er så fantastisk fin å se på. //Weheartit

2 kommentarer

agapi ♥

26.sep.2010 kl.10:09

superfin header ! :D

Cecilie Mikalsen

26.sep.2010 kl.12:33

agapi: takk for det, men den er bare midlertidig. Til jeg får somla meg til å lage en ordentlig en (-:

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om! 19 år gammel jente med en stor interesse for interiør. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske bloggerbloglovin

Kategorier

Arkiv

hits